Ceai Organic Matcha Culinar, 50g
Ceaiul Organic Matcha Culinar este o alegere excelenta pentru cei care cauta un boost de energie si o sursa de antioxidanti puternici. Acest superaliment japonez este recunoscut pentru multiplele sale beneficii pentru sanatate, contribuind la detoxifierea organismului si sustinerea unui metabolism activ.
Avand o textura fina si un gust bogat, este Ideal atat pentru preparate culinare precum prajituri, smoothie-uri, si deserturi, cat si pentru bauturi precum matcha latte. Matcha este un aliment apreciat pentru proprietatile sale detoxifiante si capacitatea de a imbunatati concentrarea, contribuind la stil de viata sanatos si echilibrat.
Matcha este o pulbere fina obtinuta din frunze de ceai verde. Are o culoare verde smarald stralucitoare si un gust bogat, vegetal. Plantele de ceai folosite pentru a produce matcha sunt umbrite in ultimele saptamani inainte de recoltare, ceea ce duce la obtinerea unei frunze de ceai verde inchis, care contine niveluri mai ridicate de clorofila, cofeina si l-teanina. Dupa ce frunzele de ceai sunt recoltate, acestea sunt aburite pentru a opri procesul de oxidare. Apoi, sunt macinate cu pietre pana devin o pulbere fina si ambalate pentru vanzare.
Matcha de calitate culinara este o varianta usor inferioara comparativ cu matcha de calitate ceremoniala. De obicei, este mai ieftina si este destinata a fi adaugata in latte-uri, smoothie-uri, produse de patiserie si alte retete. Matcha de calitate culinara tinde sa aiba un gust mai puternic si mai putin nuantat, fiind conceputa pentru a rezista combinarii cu alte ingrediente.
Ingrediente |
Pudra 100% Organica din frunze de Matcha. |