Ulei Esential de Busuioc, 15ml, doTERRA
Facand parte din aceeasi familie cu menta, Busuiocul este o planta benefica utilizata deseori la gatit. Busuiocul da o aroma proaspata de ierburi carnurilor, pastelor si aperitivelor. Adaugat la gatit sau folosit la ornat, busuiocul invioreaza negresit preparatele culinare.
Pentru a se asigura ca fiecare sticluta de ulei esential este pura si lipsita de agenti de contaminare sau substante de umplere sintetice, doTERRA a creat procesul
CPTG™ Certified Pure Tested Grade (Grad Testat Pur Certificat). Procesul CPTG presupune o examinare riguroasa a fiecarui lot de ulei, alaturi de testarea de catre o entitate terta, pentru a garanta transparenta.
(mai multe detalii)
Beneficii primare
- Este un aromatizant alimentar versatil, utilizat pe scara larga in intreaga lume la numeroase preparate culinare.
- Miros si aroma incredibil de puternice atunci cand este folosit la gatit, permitand utilizatorului sa obtina mult cu putin.
- Aroma ierbacee ideala pentru supe, salate si asezonarea retetelor savuroase.
De la paste cu sos la orzotto, nu uita sa dai o nota aromatica de ierburi, utilizand uleiul de Busuioc la preparatele culinare italienesti. Prin simpla adaugare a unei picaturi de ulei de Busuioc la mancare, poti obtine o capodopera culinara gustoasa si revigoranta. Pastreaza un flacon de ulei de Busuioc in bucatarie, pentru a-l utiliza ori de cate ori vrei sa adaugi aceasta mirodenie aromatica la mancare.
Utilizari
- Adauga-l la retetele tale italienesti preferate, pentru un gust de ierburi revigorant.
- Ori de cate ori un preparat culinar savuros necesita Busuioc uscat, inlocuieste ierburile cu ulei esential de busuioc, pentru mai multa savoare.
- Foloseste uleiul de Busuioc la salate, supe si pentru asezonarea carnurilor sau a mancarurilor savuroase, cu o aroma de pamant si ierburi.
- Adauga o picatura de ulei de Busuioc la vinegrete si sosuri; foloseste-l pentru a stropi painea proaspat coapta sau a completa un aperitiv.
Precautii |
A se folosi doar diluat.
A nu se lasa la indemana copiilor.
A se evita contactul cu ochii si cu mucoasele. |